Bij alles wat we doen streven we naar maximaal rendement voor alle betrokkenen in termen van people, planet, profit en pleasure. Voor opdrachtgevers en leveranciers en vooral ook voor bewoners en andere eindgebruikers!

Aardvast heeft in de loop van de jaren een groot en waardevol netwerk opgebouwd van marktpartijen, opdrachtgevers, overheden en onderwijsinstellingen. Samen met hen is Aardvast in staat innovatief, duurzaam en betrouwbaar te (ver)bouwen. Van behoeftespecificatie tot en met realisatie en beheer.

Samen met haar partners heeft Aardvast in diverse projecten opzienbarende resultaten geboekt in termen van kwaliteitsverhoging, kostenbesparing en verduurzaming van gebouwen en leefomgevingen! Voorbeelden hiervan zijn:

Door de ingebrachte expertise van Marcel van Bodegraven van Bureau Aardvast, is het project goed en professioneel aangepakt en zijn de risico`s beheersbaar gebleven.

Herman Terbeek | Manager Bouwen en Beheer bij woningstichting Plavei

Aardvast is u graag van dienst

Samen met haar opdrachtgevers en partners heeft Aardvast in diverse projecten opzienbarende resultaten geboekt in termen van kwaliteitsverhoging, kostenbesparing en verduurzaming van gebouwen en leefomgevingen. We worden hoog gewaardeerd om onze hands-on aanpak en uitstekende samenwerking met bewoners, opdrachtgevers en leveranciers. We schakelen snel tussen strategisch en operationeel niveau en brengen een berg aan ervaring mee!

We vertellen u graag in detail over onze aanpak en successen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende verkenning wat we voor u kunnen betekenen!