Projectleider Patrick Nijman van de Gemeente Doetinchem: “Wij waren op zoek naar een regionale leverancier van een duurzame en energiezuinige beheerdersruimte bij onze bewaakte fietsenstalling. Deze beheerdersruimte moest tevens vandalismebestendig zijn en passen binnen de groene omgeving op de Nieuwstad. Marcel van Bodegraven van Aardvast heeft zelf een tiny house concept bedacht en gerealiseerd samen regionale partners. Dit concept is in de markt gezet onder de naam Vivax housing en sloot prima aan bij onze eisen en wensen.

Marcel heeft ons gedurende het hele proces, van ontwerp tot realisatie, ontzorgd en steeds meegedacht in het bieden van alternatieven. Ook het gebruik van ons eigen hout uit de Doetinchemse bossen werd daarmee mogelijk gemaakt. De basis van ons ontwerp is gelijk aan de basiswoning die Vivax produceert, maar dit ontwerp is aangepast naar onze specifieke wensen. We hebben de samenwerking met Marcel als zeer prettig ervaren. We hadden korte lijntjes door het persoonlijke contact en er werd adequaat gereageerd op onze vraagstukken.”

Vivax Doetinchem – beheerderswoning fietsenstalling

Marcel heeft ons gedurende het hele proces, van ontwerp tot realisatie, ontzorgd en steeds meegedacht in het bieden van alternatieven.

Patrick Nijman | Projectleider van BUHA
We vertellen u graag in detail over onze aanpak en successen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende verkenning wat we voor u kunnen betekenen!