Mario Biezeman, Manager Vastgoed, Inkoop en ICT van Azora: “Onze oudste locatie in Gendringen, Maria Magdalena Postel, is technisch en functioneel verouderd. Samen met wooncorporatie Wonion is besloten de handen ineen te slaan en gezamenlijk vervangende nieuwbouw te ontwikkelen. Het doel is om een aantrekkelijk gebouw te realiseren waar zowel bewoners met en zonder zorgvraag of beperking prettig kunnen verblijven. De appartementen voor deze bewoners dienen dus uitwisselbaar te zijn. Daarnaast ligt er een hoge ambitie ten aanzien van duurzaamheid en willen we optimaal gebruik maken van de kennis en kunde uit de markt.”

Sloop en nieuwbouw van een woon-zorg complex in Gendringen

Aardvast verzorgt het projectmanagement voor dit project. Zij tonen aan veel kennis van duurzaamheid te hebben evenals de noodzakelijke ervaring met prestatiegericht aanbesteden. De planning wordt nauwlettend gevolgd en waar nodig bijgestuurd, ditzelfde geldt voor de budgettaire kaders.

Zij tonen aan veel kennis van duurzaamheid te hebben evenals de noodzakelijke ervaring met prestatiegericht aanbesteden.

Mario Biezeman | Manager Vastgoed, Inkoop en ICT van Azora

Door de werkzaamheden van Aardvast bij andere zorginstellingen en wooncorporaties in de regio kennen zij de regionale spelers en gemeenten, en dat is zeker een voordeel.

We vertellen u graag in detail over onze aanpak en successen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende verkenning wat we voor u kunnen betekenen!