Projectcoördinator Peter Lassche van Woningstichting Plavei: “In de plaatsen Braamt en ’s-Heerenberg slopen we als Plavei in totaal 14 woningen en bouwen we vervolgens 20 nul op de meter (NOM) woningen terug. Na voorselectie zijn drie marktpartijen gevraagd een aanbieding te doen op basis van Design & Build (Maintain). Aardvast is daarbij ingeschakeld omdat zij ruime ervaring hebben met deze trajecten en realisatie van NOM woningen.

Renovatie en herstructurering woningen Braamt en ‘s-Heerenberg

Marcel van Bodegraven draagt samen met mij zorg voor de vraagspecificatie en het aanbestedingstraject. Hij is onderdeel van het projectteam waarvan tevens de afdelingen Klant en Communicatie onderdeel uitmaken. Marcel heeft zorggedragen voor de interne besluitvorming van het project middels het opstellen van het realisatiebesluit. Tevens verzorgt hij de communicatie en overleggen met de gemeente inzake het wijzigen van het bestemmingsplan en de gezamenlijke inrichting van het openbaar gebied. Het project is inmiddels gegund.

Door zijn ervaring met aanbestedingstrajecten en duurzaam bouwen en wonen is Marcel een meerwaarde voor het projectteam en Plavei.

Peter Lassche | Projectcoördinator van Woningstichting Plavei

Naar verwachting wordt het eerste kwartaal 2018 gestart met de nieuwbouw.

We vertellen u graag in detail over onze aanpak en successen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende verkenning wat we voor u kunnen betekenen!