Projectleider Frank Kweekel van 3B Wonen: “Voor een herstructureringsproject in het centrum van Berkel en Rodenrijs is door 3B Wonen gekozen voor nieuw opdrachtgeverschap. Op basis van een vraagspecificatie is het project in de markt gezet met als uitgangspunt Nul op de Meter (NOM) en Design, Build en Maintain. Ook bewonersparticipatie speelt hierin een belangrijke rol.

Prestatiegericht aanbesteden Herstructurering 43 NOM-woningen Berkel en Rodenrijs

Om dit goed en professioneel aan te pakken en risico’s beheersbaar te houden hebben wij de expertise van Aardvast, Marcel van Bodegraven ingeschakeld. Hij heeft ruime ervaring met vernieuwend opdrachtgeverschap in combinatie met veel kennis van energiezuinige bouw.

Marcel draagt in samenspraak met de projectleider zorg voor de vraagspecificatie en aanbestedingstraject. Ook coacht hij waar nodig het projectteam met deze nieuwe vorm van werken. Hij doet dit op gedegen wijze.

Frank Kweekel | Projectleider - 3B wonen

Marcel draagt in samenspraak met de projectleider zorg voor de vraagspecificatie en aanbestedingstraject. Ook coacht hij waar nodig het projectteam met deze nieuwe vorm van werken. Hij doet dit op gedegen wijze. Naar verwachting zal begin 2019 gestart worden met de nieuwbouw.”

We vertellen u graag in detail over onze aanpak en successen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende verkenning wat we voor u kunnen betekenen!